Masih ada orang yang hebat dan baik hati dalam dunia ni.

Tuesday, December 21, 2010

Salam!

sesi berkongsi pengalaman, dulu aku pernah lah buat blogshop sendiri kecik-kecik je. jual dekat myspace. (patotnye name myspaceshop lah kan sebab aku buat dekat myspace. peduliklah!) ala, sikit-sikit, kecil-kecilan je jual. sekarang dah malas jual dah, pasword dengan email myspace tu pun aku dah tak ingat.

shop aku yang top. jadilah Topshop. hahaha!

aku buat kerja pantas, orang dah bank in aku cepat-cepat pos. wah. siap kena puji lagi dengan customer coz kerja pantas. bangga i taw. hahaha! tapi ade jugak tu yang dah janji nak bank in tapi tak bank in- bank in jugak. " sori, i tak pos barang dulu before u bank in". ayat aku yang penuh tatasusila. hehe



nak dijadikan cerita, pada suatu hari aku telah tersalah pos barang customer lain pos dekat orang lain. nak tawu kenapa? sebab name diorang sama. owh. naseb baek lah budak yang aku tersalah bagi tu baik die sms caku cakap aku salah hantar barang. aku cek-cek balik rupa-rupanya sebab nama diorang hampir sama. huhu. careless me. then die tolong pos kan balik dekat alamat sebenar penerima barang tu. owh. baik hati kan die. thank you! :)
kadang-kadang orang yang asing dalam hidup kita lagi berkelakuan baik dengan kita berbanding dengan orang yang dah kita kenal. so, bijaklah mencari teman.


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sekarang tanak jual lg keee

Mizz Dayana said...

hahahhahhahahha. da malas da la. heeeeeeeeee

Aimi Razman said...

yup! i agree wit you. syukur

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana