Malaysia - Indonesia, 3 - 0. Kalah sebab laser??

Monday, December 27, 2010

Salam! 


hope tak terlambat lah buat aku nak ucap tahniah kepada player-player Malaysia. pasti coach Rajagopal sangat berbangga berbangga dengan mereka sebagaimana aku juga berbangga dengan pencapaian player-player aku suatu ketika dulu. tapi aku bukan coach, aku manager je merangkap tukang beli air dan makanan je. serta tukang jaga barang je. hahaha




heboh seantero menceritakan khabaran tentang laser-laser ni. aku ada jugak baca beberapa entry cerita pasal laser-laser ni. abaikan. kerana aku dah ada bukti laser ape yang mereka gunakan. wuwuwuw.




reveal the truth : ini lah sumber laser tu. hahaha!


itu je nak cakap, tak boleh lebih-lebih. nanti kena banned. haha! anyway, good luck kepada player-player Malaysia ye. kejutan demi kejutan. semoga berjaya! yay! kalau dapat habuan lebih sila belanja saya. hehehhe




Thank you for reading!

xoxo, ddy.

7 comments:

lini hasnan said...

eh, kite ingt kite y paling last buat entri pasal bola.huhu

aNnE said...

indon ni kutuk malaysia je taunye..haishhh

-telordibasuh- said...

ala leser je pon hehee
janji go go indon hahahhaha..

Mizz Dayana said...

lini ----- bola. bola. hehehhe

Mizz Dayana said...

anne ---- hehhehehhe

Mizz Dayana said...

telorrr memang orang endon kan. sebab tu sokong endon. hahaha

aliza said...

indon jew kecoh lebih..
malaysia rilek jew.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana