Lelaki separa gades yang beraksi

Thursday, December 2, 2010

Salam!

Hai. hari ni tiba-tiba teringat masa-masa Mentor yang Mohd jadi juara tu. aku minat dengan Ila Damiaa. sebab tu lah pergi tengok Mentor sendiri. sedang tadi aku meng'google'. aku ternampak lah satu picture ni. macam aku pernah nampak je. siapa ya?

betol. aku ade nampak kakak eh abang ni dekat Mentor dulu. sexyy uuu..
sumber: ohbulan

ini baru betol gades-gades. Teha kiri. aku kananlah.

dah lah sekarang aku rajin twit-twit dengan abang ohbulan tu. kang dia display twit-twit dekat web dia, glamour aku. hahaha. rajin-rajin korang pergilah usha-usha ohbulan. banyak gossip artis. haiisshhh. sejak bila minat bergossip ni. hahahha


Thank you for reading.

xoxo, ddy

10 comments:

cik EPAL said...

selalu nampak dia ni g audition. af pon penah gak

♥ Funna ♥ said...

hahaha abg gedik ni mmg slalu wat mata tertumpu kat dia lagi2 time ziana or mohd wat performance..xleh tahan tgk gelagat dia..fanatik gila dia ngn ziana..

Mizz Dayana said...

Funna : tawu takpe. nampak jugak dia buat ala-ala ziana. meremang tengok. hahhaha

Mizz Dayana said...

cik epal : dia memang semangat semua. semoga dia berjaya audition ya. hehhehe

Anisa Hang Tuah said...

hehehe
menghiburkan

~ PIJA ~ said...

akak ziana nih...hehehhe..mmg rajin g audition...

twinkle twinkle said...

hee,,mcm2 jenis org sekrang ni -.-

Mizz Dayana said...

Anisa hang tuah : bile tengok dia in real life lagi la kan. suke betol die dgn ziana zain. hehhe

Mizz Dayana said...

pija : memang dia mawu jadi artis tu. mau jadi macam ziana zain. hehe

Mizz Dayana said...

twinkle2 : memang. sekarang memang banyak jenis manusia kan. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana