Kisah KLCC dan skirt pendek.

Wednesday, December 1, 2010

salam!

selamat apa ya? selamat menikmati dan menempuhi bulan Disember. semoga bulan ini membawa seribu keberkatan & anda anda semua dapat mencapai apa yang dikehendaki dengan mudah. cemerlang gemilang terbilang. (kadang-kadang tak tawu nak karang ape untuk pendahuluan, so bedal lah macam dalam exam ya. hehe)

jum kita bercerita tentang KLCC dan skirt. apekah ini?

sebenarnya nak cerita, hari tu pergi dating dekat KLCC. tujuan nye mawu jalan-jalan carik pasal lah. tapi, at last punyalah pusing-pusing KL tu melepak sana sini dan akhirnya menapak di KLCC di pagi-pagi buta. ape ke heeee nye pegi KLCC pagi-pagi buta. nak shopping tak dapat, tengok apa-apa pun takde yang menarek. kalau ade budak-budak maen comolot-comolot barulah function kan. (upsss. teringat video budak melayu yang comolot tu. anda-anda sila jangan contohi perlakuan seperti itu ya. pesanan penaja dari Mizz Dayana ya adek-adek). duduk dalam 15 minit teros belah sebab hujan di Kuala Lumpur mencemburui kami. bukan hujan bunga ya. ini hujan gerimis.


ape pula kaitan KLCC dengan skirt pendek? 
sebenarnya cuba korang perhatikan baju bunga-bunga yang aku pakai dekat dalam tu. the tricks is, itu sebenarnya skirt pendek yang aku beli dekat cotton on. alah. murah je kalau beli lepas less. so, korang boleh pakai skirt tu dekat badan buat macam pakai tube. labuh jugak melepasi punggung. cume kena pandai cover lah. kang cover punggung kat bawah, nampak pulak dada kat atas. jangan jangan. dengan kekreatifan aku ni kan, aku pusing-pusing pakai macam tu lah. cantek. korang cubalah lepas ni ye. hehe.

ini gambaran kalau skirt tu dijadikan sebagai skirt ya. (dah memang skirt lah kan).

so, selamat mencuba dan menjadi kreatif.

thank you for reading.

xoxo, ddy.

6 comments:

Ain Zulaikha said...

WAHHH , bestnye dapat bergambar dengan KLCC. sy entah bila2 la nak bergambar kat klcc time malam .. huhu

jon join kontest di blog sy :)

http://ainzulaikhas.blogspot.com/2010/11/contest-cerpen-sesedap-rasa.html

Lisa said...

huhuhhuhu, lawa gambar tuhhh.

Mizz Dayana said...

Ain Zulaikha : jum2 pegi KLCC. hehhe

Mizz Dayana said...

Lisa : jum pegi amek gambar kat sane. hehehhe

WunnyNiwaa said...

wah nak kena try ni beli skirt sebab corak2 skirt byk jugak yg lawa2 :)

Mizz Dayana said...

tawu takpe wunny. cepat beli. beli. beli. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana