Jum besarkan payudara sama seperti Pamela Anderson! uppsss.

Tuesday, December 7, 2010

Salam!

sebenarnya teringat collage sekejap tadi. ahhh sudah. lepas tu teringat pasal cerita lecturer aku pasal membesarkan payudara. gyla cool slumber lecturer aku cakap pasal benda ni kan. tak lah. sebenarnya aku nak cerita pasal kajian yang diorang kat Malaysia buat. jum kita terjah!

ini Pamela Anderson. macam mana nak dapat dada seperti dia? (gila lucah ayat. hahaha!)

Ubi gadong boleh membesarkan payudara

Khamis : 29 Julai 2010

tajuk paper pun dah lama. aku tawu korang mesti dah tawu kan cerita ni. berita ni dekat Terengganu. so, untuk info lebih lanjut pasal ubi gadong korang boleh klik sini ye. so, kalau ade pape yang terkini share lah dengan aku. kot-kot suatu hari nanti mawu besarkan payudara seperti Pamela Anderson ka. nyahhhh, mak tak larat nak bawak nanti. haha

gunakanlah ubi gadong untuk tumbesaran payudara seperti Pamela Anderson. haha! macam tukang promote pulak. hadoiii. :)


Thank you for reading.

xoxo, ddy

10 comments:

WunnyNiwaa said...

ok yg ni entry paling best & might be useful. hahahahahha mana nak dapat ubi gadong nyahhhhh oi? ngaaaa~

Mizz Dayana said...

owh nyahhhhh. nnt mak contact anak2 ikan mak mane mawu carik ni ye. nnt mak infom dekat nyah ye. (ayat sandiwara mak ayam kepada mak nyah. hahahah!)

alienelliz said...

pehh!!! nak komen pun segan..ahaha

Mizz Dayana said...

malu malu lah pulak. jangan malu2. hahhaha

Ainismaira said...

besau2 t xlarat nak bwak.. pastu bdn jadik bgkok je.. cam mber sorg tu.. huhu..ngeri la tgk besau2.. (adehh, terkomen lak) :p

HonEyBuNNy said...

hehheh..maloo jgk neh....ngeh3

Balqees Amanda said...

tak boleh jugak mantap sangat..nanti orang kata.."amboi buah tak padan dengan pokok"..hehe

mOoN said...

uhuk!!
berat kut...

Mizz Dayana said...

hahaha. buah tak padan dengan pokok. haha. buah besau! kelakar gyla! hahhaha

Mizz Dayana said...

aku pernah tgk tv cite pasal nak besar kan payudara, bukan suka2 boleh besarkan. dia kne tengok rangka tubuh kita jugak. kalau kita rangka kita kecik tak boleh la coz nanti takley tampung. hehehhe

so, sape2 yg rangka besar boleh la buat kan. hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana