Jom kita pergi membeli aksesori pilihan hati.

Tuesday, December 14, 2010

Salam!

hari ni aku mawu share pasal aksesori kegemaran aku and kat mane aku beli. sebenarnya aku sangat suka pakai rantai. lagi besar, lagi menyerlah lagi suka. tapi takde lah yang macam mak-mak daten tu. aku suka yang funky-funky weird-weid punya lah.

seperti ini. simple menyerlah dan menarek!

dan ini juga big owl. hoho

Nak tawu kat mane mau dapat aksesori-aksesori yang cantek menarek tertarek memanglah da bomb ni?

Korang pergi dekat The Curve. kedai nama ape aku lupa lah. heee. tapi yang pastinya dia level bawah al-Ekhsan, level bawah Daiso. dia dekat dengan eskelator. masok je kedai tu, nampak banyak aksesori. banyak pilihan. korang boleh dapat harga rantai 2 for RM 39.90.. tapi disebabkan aku selalu beli dekat situ, aku dapat 2 for RM30. pandai-pandailah korang tawar menawar ya. hehe

koleksi rantai macam ni pun ade taw.
dan baaaaaaaaaaaaaanyyk lagi. 

So, ape lagi? pergilah serbu The Curve sekarang! yeah! 

Thank you for reading!

xoxo, ddy.

9 comments:

WunnyNiwaa said...

jom pergi the curve skrg jugak ! heeee :D

Anisa Hang Tuah said...

wwoophh
nice laaa
mahu mahu mahu
(:

✿ CikCimi said...

ouch kite pena nampak kat jonker walk.

Mizz Dayana said...

jum. jum. jum pegi sekarang! serbu. serbu the curve skrg! hahahhah

Anonymous said...

[url=http://seoservicemarket.com]seo services[/url]

Rozana Razali said...

xpayah, pergi sini je.. =P

jom shopping kat sini..

accessories murah2 je..

http://adzrazali-blogshop.blogspot.com/

~Eim~ said...

kewl... :)

ohh ddy said...

@ eim : dapatkan segera di pasaran. :)

misz mimie said...

cantik-2.. smuanye sye berkenan :)
tpi prob nye, sye tnggal kt trengganu.. cmne nak beli ;(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana