Inilah akibatnya kerana kecuaian dan tidak berhati-hati. AWAS!

Wednesday, December 8, 2010

Salam!

aduh! saket tawu kalau jari tersepit pintu. saket sangat. rasa mawu menanges je. tapi bila si boifee tolong tiup-tiupkan teruslah terasa sembuh. (gedik. hahaha!) tapi ini sangat serious saket bhaaaa. nak tengok kesannya? mai sini.

sila klik picture untuk pembesaran

nampak tak kuku jari telunjuk aku yang yang hitam tu. omaigaaddd! saket tawu tersepit dekat pintu kereta my boifren. memang rasa nak menanges je. tapi pura-pura cool dan menggedik suruh si boifee tiup-tiup kan biar cebat sembuh. sabar jela. bila aku cerita dekat kawan-kawawn diorang semua gelak je kat aku. padan muka. padan muka! benci la diorang ni. mawu mengadu domba pun tak boleh. hehe.

so, korang jagalah keselamatan diri sendiri ya. jangan jadi macam kuku jari aku tu, tapi sekarang sudah baek dah. lama tu mawu baek. wuwuwuwuwuw.

have idea ape ni? actually ni sticker yang terlekat dekat kereta boifren aku. nama aku and nama my boifren lah. ssweeet tak? sweeet kan. boifren aku sayang aku. mak! saya mawu kawen! hahaha. gatal.

Thank you for reading!

xoxo, ddy


5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hee
lepas ni kena sentiasa beringat
(:

Mizz Dayana said...

aah. padan muka kat diri snediri kan. careless. eheheh

twinkle twinkle said...

semoge cpt oke balik kuku tu :)

iRfan Johan said...

huhu...mau makan masa tue nk hilang kesan hitam. :)

Mizz Dayana said...

semoga cepat baek ni. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana