Ini barulah namanya sehati sejiwa sejantung.

Thursday, December 16, 2010

Salam!

hari sedang mengemas-ngemas laptop ni (sapu sampah dalam laptop, vacuum laptop, masukkan laptop dalam washing machine & etc. hahaha!) aku ternampak lah picture-picture masa tengah rajen-rajen dulu pakai contact lense yang takde power, yelah sebab tak rabun pun. cuma mawu melaram je. hehehe.

Ini mata aku yang comel. purple u. :)

ini mata si boifee ku. purple jugak!

ini memang mata betul kami yang memakai contact lense warna purple tanpa power. dia yang menggatal mawu test jugak pakai lense. aku yang kena pakaikan. sampai berair-air mata dia tahan gelak time aku mawu pakai kan contact lense tu. hey! pakai contact lense pun kelakar ke? hahahah! 

tapi dinasihatkan kepada semua, jangan berkongsi contact lense ya. nanti terkena jangkitan pulak. aku takpe, kami memang sehati sejiwa sejantung. hahaha!

Thank you for reading!

xoxo, ddy.

1 comments:

natasha MDG said...

mcm mane nk buat yg kotak bwh skali tu ek?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana