Hey baby bieber lah tu.

Friday, December 3, 2010


Salam!

Hey its Bieber here!! (jerit-jerit-jerit)


Sebenarnya sekarang ni baru lepas dengar lagu Baby by Justin Bieber ft Ludacris. agak ketinggalan bagi aku kalau aku baru sekarang aku minat this Bieber. aku ni bukanlah die-hard-fan aka kipas-susah-mati this Bieber, aku hanyalah seorang insan kecil yang tak tawu ape-ape tentang Bieber. aku suka dengar lagu Bieber jela.

Ingat lagi waktu tengah karoke dekat OLE-OLE Shah Alam dengan Teha, teruja dengar pakcik dan familynya berkaroke dekat box sebelah (karoke jamban jela. murah je. hehe). lagu Baby by Bieber siot diorang nyanyi. teruja habes dengar. so, aku dengan Teha terus select lagu tu jugak mawu lawan box sebelah. fun gyla!! tup tup dah habes nyanyi, box sebelah sudah kosong. diorang dah melarikan diri ke?? kelakar kelakar. hahaha


Lah. ini rupanya pakcik yang karoke dekat box sebelah tu. haha

memang seronok lagu Bieber ni dibuat karoke. so, lepas ni jangan lupa berkaraoke dengan lagu Bieber ni tawu. fun!


Thank you for reading.

xoxo, ddy.

2 comments:

BENA said...

haaaaaaaaaaaa betul ke ek die orang tue ? kompius2? tipuan semata2. ramai xsuke die kan kan ? heeee~

Mizz Dayana said...

hahhahha. pakcik tu tipuuu kan. die pakai mask. heeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana