Gambar pasport terkini.

Wednesday, December 15, 2010

Salam!

baru-baru ni aku baru lepas ambek gambar pasport baru. al-maklumlah last ambek gambar pasport entah bila entah. lupa sudah. hehe. tapi yang penting gambar pasport before ni sudah lah burok. sehingga kurangnya keyakinan diri seterusnya rasa tidak mawu mengaku bahawa pemilik gambar itu adalah say. wuwuwuwuwu.

Tapi kini sudah ada gambar pasport baru!


bagaimana? oke tak? hehe. my mom cakap dalam gambar saya nampak tembam, tapi reality nya saya kurus. ya! saya mawu lagi kurus kurus kurus lagi.


p/s : abang Chinese photographer kedai gambar itu handsome dan sweet. saya suka die. hahahaha!


Thank you for reading!

xoxo, ddy

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel la gmbr pasport kamu

(:

WunnyNiwaa said...

amboi bukan main berseri ha gambar pasport nyeeeeeerrrrr hahahah..aku nak buat gak !

Mizz Dayana said...

hahahaha. jum lah ambek pasport pic dekat kedai abang cina handsome ni. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana