Candid itu cun lah!

Saturday, December 18, 2010

Salam!

jom join kontest lagi. kali ni dari Cik Dilla kita. (klik sini untuk lebih info tentang kontest)


Kali ni contest picture candid. so, aku perjudikan pertaruhkan picture kat bawah ni yang aku rasa super cool lah. hehehe. semoga berjaya! haha

Candid terbaek! haha

Apa cerita disebalik gambar ini? entah. kalau pada korang maybe macam takde ape yang menarek pun kan. gambar ni ambek time dekat tepi tasik Titiwangsa. tengah lepak-lepak time lawatan kelas ni. siape yang candid picture aku pun sudah lupa lah. hehe. pada aku setakat aku hidup samapai sekarang ni, nilah picture candid aku yang terbaek. paling aku suka walaupun hidung kembang kempis je tu. hahaha


So, tag 3 orang.
Cik Wunny
Cik Anisa HT
Cik Neesa

Thank you for reading!

xoxo, ddy

6 comments:

dilla adilla said...

tq sesangat.... gud luck yea..hehe

btw, hidung kembang kempis xpew, janji cun..haha

Anisa Hang Tuah said...

saya ditag,
thnks dear
(:

all the best dear..

Mizz Dayana said...

hehehehe.
all da best! :)

Mizz Dayana said...

hehehehe. dilla, i boleh menang tak ni?? hahahhahhaha

dilla adilla said...

ooww.... gambar anda masih dalam perhatian..hehe

Mizz Dayana said...

hehehhe. dalam pemerhatian ye. macam polis la. hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana