Bra No Bra.

Sunday, December 19, 2010

Salam!

oke. aku tawu. tajuk entry juga sudah melucahkan diri sendiri. sedang aku berblogwalking dekat blogshop-blogshop. aku ternampak lah blogshop ni. menarek. sebenarnya produk ni dah lame dah aku nampak dekat facebook. cume sekarang ni baru bersemangat nak ambek tawu. so. kasi share sama kamu semua. yeah!

Bra no bra. Its FREEBRA!

freebra silicon

ini dia produknya.

  • self-supportive silicon
  • separate cups. (allow body maximum flexibility and movement)
  • boleh diguna semula sebanyak lebih daripada 100kali jika dijaga dengan betul
  • Harga RM 20. (murah!)
  • Available in cup A or C only.
  • siap dapat user manual lagi tu.
  • kalau berminat, click sini
packaging die.

kalau pakai baju macam ni sesuai lah kalau nak pakai pun. :)


nak beli jugak! sebab macam cool je. takpe lah, nantilah bila dah kawen lah baru beli. pakai sexy-sexy depan suami jela. hahahahahahaha!

Thank you for reading!

xoxo, ddy

10 comments:

dilla adilla said...

ahaa... mmg sesuwai kalo nk pkai depan suami jekk... muehehe

Mizz Dayana said...

hahahahahahahhaha. bile lah dapat suami tu kan. :P

ayuazami said...

tp kan lebih baik kalo bagi kat suami yg ori je? :D hehehehe

♥ mizZ zyRa ♥ said...

owh.. cmnie rupenyew.. mmg slau ad kt fb pown tp xpena amik taw.. hehe.. betul2..t beli tyme da kawin la.. baru betul kan.. =p

Mizz Dayana said...

ayuazmi.....

i mean kalau mau pakai baju-baju macam tu boleh la pakai bra macamtu. tak kesah la depan suami ke tak kan. hahhahahha.

yang ori memang suami punye.hahahaha!

(kenapa aku komen macam ayat lucah je ni. hahahha)

Mizz Dayana said...

mizz zyra.. hot kan. hehehhehe

SINGALAUTMETRO said...

ahahaha...sebagai suami saya tak boleh tengok benda-benda ni..hahahahaha...

azi nur said...

huhu memang besh!

♥ mizZ zyRa ♥ said...

yup2.. hot & spicy.. hehee=p.. patutla rmai yag pakai baju seksi2 tue x nampak pown bra diowng kan.. rupenyew pkai mende nie.. dlu asyik pk jew.. skrg da taw da.. hehee=p

kay yea said...

betul2..dpn husben jep~ :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana