BBQ Chicken.

Saturday, December 18, 2010

Salam!

jom kita dating dekat One Utama jum! dah lah jalan jammed. perot lapar. bila dah sampai tak tawu pulak mawu makan ape sebab mawu carik makanan yang kenyang-kenyang. mcD, KFC, Pizza semua dah bosan dah. asyik makan tuuuu je kan. so, jum kita tengok ape yang laen dari yang laen ni.

Kita makan di BBQ Chicken!

cuba bandingkan ayam dekat belakang dekat ayam dekat bawah ni. nyuumm. nyummm.


inilah Kak Ira & Ainun (member sekolah aku)

Aku & Shima.

korang pergi lah try dekat BBQ Chicken kat OU ni. aku pun sebenarnya first time jugak ni try kat sini. nampak macam orang-orang berkerja pun makan-makan dekat sini jugak. harga dia pun boleh tahan murah jugaklah plus time aku pergi ni dapat air free lagi. juice. decoration dia menarek. silalah datang awal sebab dia ade sofa empuk sedap mawu duduk. hehe

 Pergi try, jangan tak pergi. haha!


Thank you for reading!

xoxo, ddy

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wah wahhh


berselera la nis tgok kaurangg

cm sedapp..

Mizz Dayana said...

makan makan makan jum! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana