Award usang dari Wunny.

Wednesday, December 1, 2010

Salam!

Award usang dari cik wunny kita. sudah usang rupanya aku dapat, sebab dah lama tak reply. cuma hari ni terasa nak balas sebab terasa blog aku canteklah. show off gyla. hahaha. jom teroskan.




♥ tulis 5 perkara yg menarik tentang org yg memberikan award ini 


dia ada kereta, boleh lah tumpang. haha
dia budak math wey. bukan calang-calang
dia sudah ada boifren. (ni pun nak bagitawu ke? haha)
dia member aku since form 1 until now until the end
kami dua-dua suka menghabeskan duit


♥ tulis perkara menarik tentang diri sendiri dan hobby 

pantang ade duit terasa nak habeskan
kuat online sampai pernah saket mata
suka jalan-jalan
saya sudah ada boifren. haha
suka Robert Pattinson & Taylor Swift

♥ pastu bagi la ucapan cikit 


Terima kasih kepada semua. selamat meng enjoykan diri di blog saya ni. peace. ~


♥ tulis link orang yg bagi award ni

http://katakansuka.blogspot.com


♥ lastly, spread this award to 15 blogger who you like and you think their blog are awesome 


korang semua ambek lah. korang deserved it. selamat berblogging sayang-sayang semua. 


Thank you for reading.


xoxo, ddy.

2 comments:

WunnyNiwaa said...

hahahahahahaha thank youuuuuuuuuuuuu awak wpun award ni dah usang br ko nak reply ye? hahahahaahahaha

Mizz Dayana said...

hahahahhahahhahhahahhahhaha. dah usang lame dah baru sekarang mawu buat kan. hahhaha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana