Aku benci boyfriend aku, bila......

Wednesday, December 22, 2010

Salam...

aku benci boyfriend aku bila.... aku benci boyfriend aku bila die pergi vacation tak bawak aku sekali. oke. fine. memang tak bawak aku sebab die pergi bercuti dengan family die lah. lagipun sekarang kan masing-masing dekat rumah sebab tengah cuti sem. oke. redha dengan pemergian die last weekend bercuti bersantai bersuka-ria. hehehe.

ke mana mereka semua pergi? mereka semua pergi ke Pulau Pangkor. yeah!

mai sini mawu share sikit picture die dengan korang ye. harap je camera mahal, tapi skill takde. bb aku pun boleh amek gambar lagi cantek dari tu. hahaha.

entah kat mane-mane lah sekitar Pulau Pangkor ni kan. heeeeeee

aku suka sangat picture die yang ni. bajet comel. hahaha!

itu jelah picture yang aku nak kongsi dengan korang. takkan mawu tempek picture die banyak-banyak pulak kan. nanti lawan tokey lah. mane boleh jadi. hahaha!

dan tak ketinggalan...

-
-
-
-
-
-
-
-

picture aku dekat Pulau Pangkor jugak tahun lepas. hahaha! 
(tuan blog tak nak kalah, nak jugak tunjuk gambar pergi Pangkor jugak. hahaha!)
alien dari Zargostos. hahaha

Have a nice holiday!

Thank you for reading!

xoxo, ddy.

8 comments:

Irma A.Wahid said...

hai dayana~~~ i pun bnci klu bf i g holiday tpi dgn kawan2 n x ajak i..sbb tu la dy akn sllu ajak i kemana dy nak g sbb mgkin dy tawu i bakal bnci dy~~~hehe..by d way, nice to know u n follow u...then follow me back k~~~+)

Aimi Razman said...

wah ! nanti you da kawin, ikut je mana dia pegi taw. sweetttttttt

iszieylyanziy said...

wah2,,pulau pangkor,,my parents pon pernah pegi tak bawak i,,huaaa,,jeles,,hehehe

Mizz Dayana said...

irma --- yup.mau ikot pegi oliday jugak! hehhehe. tak kire.

Mizz Dayana said...

aimi --- betol! tak sabar mau kawen. hehehheheh

Mizz Dayana said...

iszieylyanziy --- parents u saje je tu mau honeymoon. hehehhe

Irma A.Wahid said...

betol2....x ajak majuk~~

Irma A.Wahid said...

betol2....x ajak majuk~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana