Ajarkan saya pakai fake eyelashes.

Friday, December 24, 2010

Salam!

hye people! tolong ajarkan saya memakai fake eyelashes.

please help me and recommend me fake eyelashes mana yang sesuai dipakai dan beli.

saya budak baru belajar mawu pakai ni. semua aspek make-up saya sudah belajar, cuma fake eyelashes je belom belajar pakai lagi. *tunjuk ajar ku sifu! :)

simple-simple je kan ni.

ini howt! :)

mane aku tak jeles. bile kucing pun pakai fake eyelashes. aku pun mawu jugak. hahaha!

saya mawu mata secantek ini. :)

dan cantek macam ni jugak. hehehe

so, kawan-kawan yang baik hati. sila bantu saya ya. ajarkan saya macam mana mawu pakai fake eyelashes. kalau ade mane-mane link web untuk saya pelajari, sila share dengan saya ya. and recommend kan lah dekat saya product yang mane satu yang baos. heeeeee. thank you! i love u!

Thank you for reading!

xoxo, ddy



2 comments:

ika honey bunny said...

hehee. rasanya kalau cari kat youtube banyak ni. cube try, hehe

Mizz Dayana said...

heeeeeeeeee. i will. nnt la try. heeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana