Your fashion inspiration.

Friday, November 26, 2010

Salam!

okeh. hari nih mawu bercerita sikit pasal fashion. kenapa fashion? sebab lumrah manusia lah kan suka berfesyen, yang tak suke berfashion tu pun kira fashion jugak la sebab die fashion cara die cuma dia tak mengaku yang dia tengah berfashion atas nama dia sendiri. aku bukan lah expert dalam bab-bab fashion ni. tapi aku up lah sikit daripada member aku yang amek course fashion designer tapi bila bab berpakaian die totally out. memang tak percaya lah kalau die tak tunjuk bukti yang dia tu pernah amek course fashion designer. (jangan ngumpat. tak baek. haha)

ini Yuna.

lelaki ke, perempuan ke. semua sama je suka berfashion. cuma dengan cara tersendiri dan masing-masing jela kan. kira fashion ni unsur seni jugak lah kan. so, universal lah. asalkan tak melebihi tak melanggari tak mencemari peradaban kita sendiri. jadikanlah yang baek tu sebagai panduan dan inspirasi, yang burok pulak jadikanlah sebagai sempadan dan batasan untuk kita jadikan panduan. tanyalah pada yang pakar. (pandai cakap pulak kan. hehe)

ini Hana Tajima.

Korang semua boleh lah jadikan diorang sebagai sumber inspirasi korang. yang korang berkenan dan berkemampuan jelah ye. nak tawu sape sumber inspirasi aku? jawapannya adalah diri aku sendiri. ikot suka hati aku jela mawu pakai ape. as long as aku selesa, pandai mix match colour. everything kena pandai lah. skirt jadi tube and etc. kalau pandai sure korang cantek punya.

selamat mix and match!

xoxo, ddy.

2 comments:

*reramamerah* said...

dd! aku mcm ase knal laa ngn member ko 2.. hee.. ops! chop xngumpat! heee... ;p

Mizz Dayana said...

hoi cha! diam diam suda. haha. urmmm. diorang ade blog tak? hahhaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana