My first celebrity crush.

Tuesday, November 30, 2010

Salam!

hye. hye. hye. ape khabar orang kampung pisang? ape?? sudah jadi zombie. zombie kampung pisang. haha. okep. sebenarnye plan aku mawu buat 30 days challenge macam member aku, ayien tapi aku sudah pun ubah menjadi 30 things challenge. but at last sebab terasa kemalasan dalam diri, aku pun malas lah buatkan. tapi aku try buat jugaklah, masok dalam entry setiap hari ye. *ya! saya pemalas. haha

ini yang sepatotnya aku mawu buat. tapi malas. grrrr.

Back to the topic. nak cerita pasal my first celebrity crush. 
ini maksudnye celebrity tu crush kat aku or aku crush kat die or dua-dua? haha. yelah. yelah. mengalah lah. aku cerita pasal aku dah crush la ye. sebenarnya aku crush dengan Danny X-factor. kenal tak? hehe. ini yang first-first dulu time budak-budak oke. time besar-besar sekarang ni dah takde dah nak crush-crush lagi ni. haha. padahal malu nak cerita. :p



kenapa crush dengan dia pulak kan? kenapa tak crush dengan kumpulan New Boyz ke, kumpulan Boboy macam ramai-ramai budak minat tu kan. haha. entah lah, dah aku minat kat Danny, minatlah kan. tengok betapa cepatnya aku matured minat brader-brader tawu. time tu still sekolah rendah lagi rasanya. haha. time tu muka die macam suci je. (suci ke?) kulit putih, mulus, tulus jujur handsome kacak bergaya lah. haha. tapi sekarang dia macam sudah gemok dan mengarot. so, tak minat sudah. huhu.

Kalau dulu minat Danny X-factor, sekarang aku minat Danny X-phantom pulak. hahahaha.



Thank you for readings.

xoxo, ddy.

2 comments:

areen said...

ko saje je la kn..sian aku wat sorg2

Mizz Dayana said...

hahaha areen. ko teroskan jela cabaran ko tu ye. hehehhe. semoga berjaya. bilaaa lah nak abez kan tu. hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana