My favorite TV show

Tuesday, November 30, 2010

Salam!

dan seterusnya kini mawu menerjahkan diri menceritakan tentang My favorite TV show. tak cakap pulak talk show ke, movie ke drama ke hape ke kan. asalkan yang keluar dekat TV lah kan. tak tawu lah kalau ape yang aku nak cerita ni tak keluar dekat TV korang. TV korang zaman batu punya kot. masokkan tangan tembus dekat belakang. lepas tu berlakon dekat belakang TV sendiri. hahaha. merepek!

My favorite TV show
ini cerita masa aku sekolah menengah lagi dah ade dah. suka tengok. bila semua orang cerita pasal One Tree Hill aku blur blur. kuno betol kan aku. haha. Tapi aku suka Gilmore Girls. Ya! saya peminat Gilmore Girls! siapa yang ada sama minat dengan saya sila komen juga. hehe.


seronok cerita ni even kadang-kadang tak paham sebab terlepas episod. yang penting pelakon-pelakon lelaki dia ada yang cute-cute. saya suka! haha

Juga meminati cerita-cerita di bawah ini. :)
Supposely Crime Scene Investigation lah. haha. Aku punyalah suka tengok cerita ni sampai boifren aku cakap aku ni mengarut terpengaruh dengan cerita ni. nak jadi penyiasat jugak! haha


saya juga peminat cerita ini. CHUCK!! ini bukan cerita lucah lah. mawu tawu, pergi tengok sendiri. 

Dan saya juga peminat Wanita Hari Ini. oke. tipu. sebab setiap kali bangun tidor saya tengok WHI ni dah habes. betapa lambatnya aku bangun. hahaha



ini cerita dari saya, anda-anda-anda semua mawu komen apa?? mari kita komen-komen. hehe.


Thank you for reading.

xoxo, ddy.

7 comments:

haniz said...

Minat kita sama la.. I really like Gilmore Girls.. sedih siri ni dah tamat... uhuhu
salam singgah from hanizeyecandy

http://haniz-eyecandy.blogspot.com

alexa yussida said...

kureng tgk tv n series...huhu..kalo tgk pon houses n csi..tu pon bile balik msia je:)

Cik Liyana said...

Heyy! tak sangaka kita kongsi minat yg sama! hahahaha cikliyana pon minat gilmore girl! best kan..tapi season yang baru-baru dah xbest macam season 1 dulu..kan..kan..

Mizz Dayana said...

haniz : aah. tawu takpe. gilmore girls tu cute kan. suke tengok diorang. :)

Mizz Dayana said...

aleza : pulang pulang lah ke malaysia. hehe. tu lah. zaman-zaman tgh hangat study ni memang dah kurang masa nak tengok tv la. huhuuh. miss nak macam dulu-dulu dduk depan tv tengok cartoon lama-lama. hahha

Mizz Dayana said...

cik liyana : sempat tengok season yang dulu-dulu tu je. sekarang jarang dapat tengok. tengok pun dah tak paham sangat sebab dah lama tinggal tak tengokkan. huhu

Lina Lokman said...

dd! heee baru sekarang sempat melawat2 blog kau. aku dah link blog kau. senang hah nak tengok kau update :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana