My favorite junk food.

Tuesday, November 30, 2010

Salam!

makan. makan. makan. sure korang dah makan tengah hari kan sekarang? now, it's time for our junk food! apekah maksud istilah junk food ni? Junk food merupakan makan ringan. so, nanti tengok lah dekat alat penimbang tu. ringan ke tak ringan junk food tu. haha

My favorite junk food
my favorite junk food adalah french fries. i love french fries sampai buat saya rasa gemok. haha. aku suka french fries sebab french fries ni best. masin masin bila letak garam, lemak-lemak gitu. makan ini boleh jadi satu addicted. hari-hari rasa mawu makan mcD sebab fries mcD lagi sedap daripada fries KFC. plus fries mcD kalau beli besar dapat lah kertas + serbuk perisa shacker-shacker tu. perasa BBQ lah, cheese lah. bukan sedap pun tu. aku suka yang biase-biase aje. owhhh. sedap.

i love french fries sampai mati gemok!

tiba-tiba rindu si boifee. mawu ajak mam sama-sama dekat mcD lagi. rindu. lagi 1 tahun baru jumpa si boifee. 


thank you for reading. 

xoxo, ddy.

9 comments:

rainbowskittle said...

yang mcD punya best ! pergh ! rasee dia. yang kfc tak sgt , sebab tak crunchy n masin. tawaaaar je.
yang shaker mcD tu tah pape rase dia. tak seddaaap !

Sofia Aimd said...

rindu nak makan mcD!! tp kan, fries kat kolej saye, sedap tau! yummy~

Mizz Dayana said...

rainbowskittle. tawu takpe. yang kfc punye macam lembik-lembik je kan. mcD punya jugak fresh lagi. haha. mcD shaker tu memang mengarot. nak termuntah bila makan banyak2. last2 tak abez, membazir je. huhu

Mizz Dayana said...

sofia aimd : wah! boleh la belanja kitorang makan fries dekat kolej awak tu ye. :)

Sofia Aimd said...

mehla datang um! i'll guide nak g kolej saye t ;)

Mizz Dayana said...

hahaha. serious je mawu bawak. boleh boleh kalau mawu belanja. hahahha

Sofia Aimd said...

jom! takat awak je bolela blanje, siyes sedap! ;D

Mizz Dayana said...

alaaaa. baru mawu ajak satu kampung pegi. heheh. ni fries awak goreng sndiri yeee??? hehhehe

Sofia Aimd said...

haha. satu kampung at least bayar sorg rm2 la (beli sendiri). takdela, de cafe kat kolej saye tu jual fries. tp malam jela de.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana