Kalaulah hari ini hari lahir saya.

Monday, November 29, 2010

Salam!

sebenarnye sekarang tengah terasa lapar, sebab tengah-tengah blogwalking nampak pulak orang buat entry celebrate birthday. ade picture cake segala. tu rasa mawu makan cake sekarang ni. tapi mane mawu carik makanan saat-saat malam gelap gelita tanpa ditemani siapa-siapa. seram dowh. so, jum kita bercerita pasal birthday party idaman kalbu. malam-malam sorang-sorang macam ni memang sangat sesuai lah nak berangan-angan ni.

ingat tawu, birthday aku 30 September setiap tahun ya. jangan lupa bagi present. hehe

so, aku sajikan korang dengan birthday cake yang menikam kalbu perut berkeroncong dan sanubari korang ye. saat kelaparan ni memang seronok makan cake. tapi bila dah muak and dah kenyang, cake-cake ini akan jadi bahan permainan dibaling ke merata-rata tempat. haha. comot!

nampak menyelerakan. aauummm.

nak cake ni jugak! cool! 

dan ini juga hebat...

seterusnya mawu best mesti kena ada hiburan kan. sure aku mawu jemput Taylor Swift. tenang je dia nyanyi nanti. hehe

cantek kan dia. i likeee.

and Korean guy yang handsome ni maenkan gitar untuk aku. sooo romantik.

Kena jemput boifren sekali. Siapa?

siapa lagi kalau bukan Robert Pattinson. sila datang sendiri ye. madu i jangan bawak. hehe.

Ex-ex boifren juga jangan dilupakan ye. siapa??

ini.
dan ini.
dan juga ini. 

Semua datang jangan lupa bawak hadiah tawu. hehehe. urmmm.

tapi mawu celebrate theme and venue kat mane and macam mana ya?

ini seronok. seronok. seronok. fun. fun. hehe.

tapi rasa macam mawu celebrate tepi pantai lah macam ni. beshhhnye...cis. ape kau hengat ini wedding ka. haha



hoi. hoi. sudah sudah lah berangan tu. pegi tido. pegi tido. esok kena bangun pagi kemas rumah, pegi pasar, basoh baju, memasak semua. (macam lah bangun pagi. hahaha)

terlebih berangan sudah. itulah yang dinamakan impian dan angan-angan. tak salah kan. so, ape korang punya impian and angan-angan pulak tu? mawu tawu gak. hehhehe.

thank you for reading.
xoxo, ddy

3 comments:

Miya Omar said...

jangan lupa buat party buih sekali. hehehe :)

cik shabah said...

part ex-boifren tu tak bole blah.keh keh keh ;p

this this this love

Mizz Dayana said...

miya : boleh. boleh. jum party buih. wet party. hahhaha.

cik shabah : upssss. terkantoi pulak ex-boifren i dekat u ollss semua kan. hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana