Better Late Than Never.

Friday, November 26, 2010

Salam!

hari ni nak cerita pasal benda-benda baru yang aku tengah buat sehingga kan melupakan segala hal duniawi. Sampaikan si boifren sendiri jua terabai. mandi, tido, makan juga semua terabai. ini gara-gara tak boleh berhenti lah ni. addicted tol. taksub! haha. tapi tak lah sampai seterok tu kan. 


Currently tengah nak menghabiskan tengok drama ni. drama ape? Coffee Prince la. hehe. ape lagi kutuk lah aku sebab aku baru sekarang mawu tengok segala cerita-cerita yang comel sebegini. tapi better late than never kan. haha. memandangkan sekarang 24jam masa aku yang sangat terluang, so boleh lah layan tengok cerita ni tiap-tiap hari. 

aku tengok online kat maaduu ni(sila lah click). bukan madu tiga, bukan madu lebah tawu. its maaduu. haha. yela memandangkan drama ni yang aku mintak kat kawan aku tu tak boleh beroperasi dengan sempurna, maka aku pun terpaksa lah tonton & menang secara online. haha. tonton jela. menang-menang beli sendiri. haha.

kalau korang nak tawu, sepanjang hidup ni takde satu pun drama bersiri yang aku tengok tanpa henti tanpa missed satu pun. al-maklum lah aku kalau dah bosan cikit cerita tu teros malas tengok, kalau jalan cerita cam dah mengarot merepek macam kerepek teros tak tengok sudah. malas. tapi ade satu cerita yang aku suka gyla mawu tengok & tak missed tengok pun. hehe. ape?

 TWILIGHT!

sesiapa yang tak minat tengok cerita twilight ni memang loser la. haha. aku super suka. sampai rasa macam mawu jadi vampire jugak, so nant boleh melepak-lepak dengan The Cullen. hehe. salah satu sebab aku suka tengok twilight pun sebab aku minat ni makhluk berdua ni. Robsten. hehe. 

Cute lah diorang. ngeeee.

Tapi sekarang aku dah start berangan-angan mawu ini pulak. hehe. sila jangan muntah ye. heee. :)


sekarang berangan mawu boifren macam kat atas-atas ni. tengok, ramai sangat kan. sampai tak tawu nak pilih sape. haha. si boifren jangan marah ye. hehe.


thank you for reading.

xoxo, ddy.

5 comments:

shima said...

haishh.so jeles okay boleh tengok secara on9 nie.gune berukband,haprak betol.sikit sikit dah over limit.sobs

Mizz Dayana said...

ahaaaaaaa. i guna broadband je tgk on9 ni. oke je. brdband celcom ya. unlimited. hehe

LINA JALIL said...

kim bum kita..sob2..curi kim bum kita eh..plng balik cpt..hehehe
eh..dear..disable kn verification..susa nk cmmnt :)

Ogy said...

mama sgt mengikuti tanpa miss siri coffe prince tu..sampai boikot kuar mlm dulu..hehehe teruk tul...

Nur said...

wah..suke2 coffe prince tuh...comel je kan..
tapi kan frust la..maadu tuh for msia viewers only..x leh tgk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana