Baru jatoh centa.

Wednesday, November 24, 2010

hey people!

nak tawu kegiatan aneh aku sejak due menjak ni? mari kita terjah!

oke. ade antara korang mesti cakap aku ni kuno or hidup zaman batu ke hape ke. tapi dah mau buat macam mane kan, dah aku macam ni. aku baru jumpa hati aku baru mau jatoh cinta. tapi lambat betol kan kan kan kan. malu pulak rase. hahahaha. ape bebel ni? mesti korang tak paham kan. hahaha.

oke. actually aku baru habes tengok cerita "Boys Before Flowers" ni. aku rase ramai je antara korang dah tengok kan. aku jekkk lambat tol tengok. dah la amek masa yang lameeee mau habeskan tengok nie. tengok ikot mood & masa laaa derrr. hehehe.


Currently sedang berhajat mawu menghabeskan cerita "Coffee Prince" ni. haha. tak tawu laaa berapa lama masa mau amek mawu habeskan tonton & menang ni. eh eh eh. tonton jela. haha.

next. next. next. next mawu tengok cerita ape pulak ye? bagi aku idea. hehehe


kalau lah kat Malaysia pelakonnye super cute, supernatural berlakon macam diorang nie, memang konfem lah aku tengok filem & drama melayu. kalau tak, kirim salam jela wat buang masa & duit je. haiyoooo..


Cerita "Adamaya" yang menjadi kegilaan ramai nie pun aku tak habes tengok lagi. apetah lagi cerita laen kan. tengok-tengok bosan ngantoook tidooo. berakhir dengan suatu penidoan je bile tengok cerita melayu sorang-sorang. hatooooiii..


okep. ni lagi satu. "Kami The series". gyla babeng tahap dewa kalau tengok cerita ni memang kena guna otak yang tajam macam nak amek exam final 15tahun punya study tuuuu. aku baru habes tengok cerita ni, kat laptop la. download. pening pening pening pening pening gyla gyla la. sampai tak paham. asyik ulang-ulang imbas kembali entah berapa banyak scene. hatooooii. dah tak de idea agaknye. huhu..


what ever pun kan. majulah aku untuk diri sendiri. yay!!


p/s: sekarang tengah cuti sem. marilah berfoya-foya. hahaha

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana