Annual Dinner 2010 : Part 3 (Edisi scandal dengan boifren & suami orang)

Wednesday, November 24, 2010

Hye semua!

okey. tibalah saat part 3 entry Annual Dinner 2010 nie. terima kaseh kerana bersabar dan bersabar  dan menanti aku menghabeskan entry-entry ni. sudah la. aku tawu korang malas tengok aku taip banyak-banyak kan. so, bia gambar menceritakan dengan lebih terperinci pasal tajuk entry ni. hahahaha. (gelak syaitan. hahaha)

Okaih. ini bukan pemain drum terkenal atau gitaris muda ataupun vokalis kumpulan tak terkemuka. ini coursemate aku lah. nak tawuu name die ke? tak payah la. cakap pun bukan korang kenal pun. hahaha. *kedekut.

kalau yang atas tadi tu boifren orang, sekarang ni suami orang pulak. hahaha. bukan niat mawu merampas, tapi memang tak pernah ade niat langsung la nyaaaah. mak suka lelaki bujang jela nyaaahhh. haha. *itu bahu ke bahu ya. tak lebih dari itu. hatooiii.

hahaha. boifren orang jugak ni. die dah berpunya oke. cute kan. i likeee. (puji diri sendiri sebenarnye) hehe.

 ini lagi sorang. die single taw. sila-sila isi borang. mak mertua nak buat saringan pilih calon menantu. haha. pilih calon menantu ke calon hantu. haha. tengok, muke die mau control muke educated je. i jela yang muka selenge je. hahahaha.

maaf. i memang suka intefrem. haha. dorang pun tak kesah. ala tawu la i cute kan. hahahaha.


sudah la sudah dengan lelaki-lelaki orang laen. cukup la cukup la kan. hehe. kenapa semua picture dengan guys? sebab sang kumbang berlambak daripada sang bunga. so, i lah bunga itu. hahah. so, u olss sila lah pilih yang mana yang sesuai untuk i. haha.

i dah ade pemenang. i dah pilih sendiri. hehe. ini dia Dato' Ah Tong merangkap sugardaddy i. haha. tak de lah. ini lah boifren i. hehe.

itu jela mau cerita. thank you for reading this entry. hope u enjoy it until your last bite. (merepek lagi.)


xoxo, ddy


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana