Annual Dinner 2010 : Part 2 (Edisi Syok Sendiri)

Wednesday, November 24, 2010

Hye!

Sekarang adalah update Annual Dinner 2010 : Part 2 tapi Edisi Syok Sendiri lah. so, korang silalah bersabar dan jangan memuntahkan diri di atas laptop sendiri ye. layaaaaan kan je aku ni ye. pasti korang akan bahagiaaaa. :)

First of all, aku kan ajk. so kena lah datang awal. kononnye kena buat kerja, tapi aku pemalas. just berjalan-jalan dan bersiar-siarkan diri je. haha. aku datang sendiri naek kereta lah kan. dapat claim minyak daripada ketua projek. ahakszz.

Sila lah layan kan muka-muka excited aku kat bawah ni. picture-picture orang laen pun banyak jugak. tapi aku mawu letak picture-picture aku jelah kan. dah blog aku kan. haha.

Muka excited sorang-sorang time tak ramai lagi yang datang. 
aarrrggghhhh. tembam tol pipi. i need diet! haha

ini time makan-makan. sempat lagi kan mau snap picture. ahh. terlupa pulak nak snap picture makanan-makanan kitorang. tapi kalau korang tengok mesti terkejut berook cipanzi la coz bagaimana perot sekecil aku yang mampu memuatkan makanan semeja penuhnya. wah! bertambah-tambah lagi maak taw nyaaahhh oiii. hahaha.

Dan picture ini. sila fokus pada kasot bukan pada bontot atau muka-muka boifren aku yang laen tu. fokus pada kasot taw. kasot. kasot. cantek kan. i luv it! hahaha.


itu aje. memang edisi syok sendiri kan. sila lah layan kan je otak saya ni. hehehe.
thank you for reading.

xoxo, ddy


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana