Annual Dinner 2010 : Part 1

Wednesday, November 24, 2010

Hye people! (eh eh eh, cakap mat salleh pulak)

Hye orang-orang! (haha. orang-orang jaga sawah. haha)

Merujuk kepada tajuk entry ini, saya kat sini akan menceritakan tetang perihal Annual Dinner yang saya dah pergi tanpa menjemput anda-anda sekalian. hahaha. (skema tol! full mark la exam. heee)

Well, sepatotnye aku dah kena update & post entry ni awal november lagi sebab annual dinner ni 2 November 2010 hari tu. disebabkan kemalasan melanda & tanggungjawab aku sebagai seorang pelajar cemerlang gemilang terbilang, so tertangguh la aku mau mengupdate blog. heee.

Annual Dinner
Tarikh : 2 November 2010
Lokasi : Kelab Golf Rahman Putra, Sungai Buloh.
Tema : Casual & Glamourous

Ape kaitan picture kat atas ni? sebenarnye aku ni ajk merangkap sebagai ahli jawatankuasa majlis ni. (same lah tu kan. haha) so, tugas aku sebenarnye berat. kena guna pelbagai peralatan. nak tawu ape tugas-tugas aku?

oke. jujur lah kan. Actually kerja aku tukang gunting-gunting kertas ni je & tukang tampal-tampal double sided. haha. berat kan tugasan aku. heee. :P

Thank you kepada si boifee coz datang membantu tolong pasang kan segala ni. urrmmmm. tengoklah picture ni. ape yang die seronokkan tu sambil mengangguk-angguk kan kepala die. haha. lantak la die kan. asalkan die bahagia. hahaha.

tamat untuk part ni. ni part persediaan je baru. tunggu for next part ye sayang sayang semua. :)


xoxo, ddy.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana