Pizza ohh pizza

Tuesday, October 26, 2010

Salam!

act ni semalam punye story. heee.

oke. aku, Ema & Shima pegi The Store je kot. mau beli sedikit stuff & what so ever lah kan. korang tawu pun bukan boleh buat ape pun kan. hahaha. so, bersiar-siar perot kelaparan. then pergi lah melantak santapan pizza ohh pizza. padahal siang dah makan, tapi lapar lagi. sebat je lah. haha. pizza kowt.... <3


 kenapa picture senget-senget neh? biase lah, style. hahaha.

* i lurve pizza *
mane picture pizza nye? tak sempat snap picture lah. dah habes aku sebat sume. haha
hambek!


 *mam mcD*

okeh. picture makan mcD ni hari ni punye date. semalam makan pizza, hari ni makan mcD gemok la saya. haisshhh. tengok betol-betol. ape persamaan picture semalam dengan hari ni? haha.

same shawl. haha. tapi baju laen-laen okeh. recycle lah. recycle tu pun fashion gak kan. hehehe. haha.


thats all. :))

p/s : tadi nampak orang pelik kat SOGO. (geleng kepala)


xoxo,
ddy.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana