Mini Reunion : Ramadhan-chicken chop.

Sunday, October 24, 2010

Ramadhan.

Hye. hye. hye. super happy today. why? tungguuuuuuuu. hehehe.

hari ni mau cite pasal mini reunion aku lah. bersama-sama beberapa teman. al-maklum lah, mini je kot namenye. hehe. patotnye aku update ni Ramadhan lepas. tapi sekarang dah berapa bulan dah berlalu kan. so, what kan. blog aku. layan jela kan. hehehe.



act ni macam berbuka puase sama-sama lah kan. sape yang join? Ade Wunny, Aku, Teyha, Finas, Izzati, Syikin, Nazri, Pejal & Tong. Kat mane? dekat restoren kapal kat Kg Baru. ape name betol die ah. tak tawuuu la. ni port wunny. Wunny tawu segalanya. hehehe.

Temanya PINK, tapi organiser tak pink pun. haishhh. hahaha



Makan ape? makan chiken chop. spesifik name menu tak ingat lah. hehe. *tibe-tibe rasa mengidam mau makan chiken chop. hehe.

time ni aku on off lagi pakai shawl. so, hopefully afte this leh la tetap hati pakai  teroskan. insyaAllah. :))

*picture hint untuk entry mini reunion seterusnya. cant wait for nice superb picture right? hehehe*


xoxo,
ddy. 
:D

1 comments:

aneesa ♥ said...

bestnya reunion ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana