Mini Reunion : Putrajaya.

Sunday, October 24, 2010

Salam!

Senyum sampai ke telinga, rahang sakit sebab banyak gelak, mulut tak berhenti cakap coz banyak sharing cerita & makan, gelak ketawa semuanya sama-sama. 

Its a mini reunion and brings lots of happiness. mini reunion ni dengan budak-budak MRSM aku dulu. ade yang kitorang pisah time lower form, ade time upper form, ade yang after spm, ade yang after matriks. basicly sume ni budak mrsm aku lah. its a girls day out! 

from left : Lina, Wanie, Finas, me, Ejie.
*macam anak-anak kuceng. sangkut dagu for real! haha
by:enon.

From left : Wanie, me, Enon, Finas, Lina.
*semua muke tak boleh belah. haha
by:ejie.

cute kan picture-picture kat atas ni? hah. ni baru sikit. banyak lagi picture lol. due buah slr, ejie & wanie bawak. memang penat & puas lah mau snap-snap picture. hehe.

Its a gurl day out! 
First destination kat Alamanda. oke. aku memang tak pernah pergi area-area sana. (sangat kolot & jakun kan. hehe). mane taknye, asyik lepak KL, lepak OU, The Curve je. sampai Putrajaya pun tak pernah jejak. hahaha. Actually hari hujan time tu. naseb baek renyai-renyai je. so, still boleh redah lagi mau snap-snap picture la. dah alang-alang sampai sini, so redah je. hehe.

Biar gambar lah yang bercerita kan. hehehe










Friendship will never end ! Thankssss for the sweetness of friendship & the sharing of laughter ♥♥ (ayat wunny niwaa)

 

xoxo,

ddy

1 comments:

aneesa ♥ said...

nice pics ohh.. ingin reunion lagi -__-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana