Hye gegurl....

Saturday, October 30, 2010

Salam!

hye. currently aku kat johor ni. home sweet home. <3
dah lama gyla kot tak balik rumah, jumpa my parents. so, now rasa happy sangat dapat dengan dorang. happy bersama. wah! :)

oke. berbalik kepada cerita asal kita yang bertajuk hye gegurl. hehe. (gedik gyla tajuk entry neh. haha)

sebenarnya mau buat pengakuan berani mati. matilah! kebaboooommmm!. hahaha. sengal.

actually aku cuma nak cerita & cakap je. yang sebenarnya aku neh memang sangat kurang girlfriends. (kira aku bukan homoseks lah) hahaha.
taklah.
actually aku neh ramai boyfriends. (gyla playgirl aku neh. hahaha)


aduh. payah tol mau paham kan otak kuning korang neh. haha. oke. sebenarnya betol lah aku neh kurang kawan pompuan, ramai kawan laki jeh. kat mane-mane tempat aku pergi mesti macam neh. kenapa ek? aku banyak sangat hormon laki kowt. hahaha.

aku rasa sebab aku dah terbiase hidop dengan lelaki kot. mane taknye, kat rumah adek-beradek semua laki. so, aku dilayan ganas, kasaq walaupun benar aku suka pink. hati lembut beb! hahaha. agaknya aku tak ramai girlfriends pun sebab aku yang terlebih gyla-gyla kegylaan merepek-repek kerepek ini yang buat kan si gades-gades tak dapat handle aku. tapi, fun dow dapat kawan macam aku. no worries! hahaha

so, now aku mau lebih banyak girlfriends. aku nak making some other friends with girl. (bukan lesbian lah. hahaha)


and to all my currently girlfriends, i'm glad we're friends. no end.
to girlfriends to-be, i wanna hear some shout from u! welcome to my life. :)

1 comments:

aneesa ♥ said...

suka jari tu (^-^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana