Hamba fesyen or Fashion freak?

Tuesday, October 19, 2010


Hamba fesyen or fashion freak? hurm. due-due lebih kurang je kan. kalau freak jadi stylo oke gak. tapi kalau freak jadi freaky freak cane pulak eh? memang freak la ko kan. hahahaha.
so, jum layan picture-picture kat bawah ni.huhuhuh.
layaaaaan.....

*nampak tak kat belakang tu tulis hape?? Islamic Fashion Festival owwhhhh..

 *Islamic kah ini? gaye ala ala ape neh? cube terangkan kat aku. huhuhu
* urm. agak-agak kalau aku pakai kat kepala macam ni time anual dinner next month, kawan-kawan aku kenal tak aku? macam kaen kapan je kat kepala tuh. hohoho

so, pandai-pandai la korang pikir. mau jadi freaky freak freak or just a freak? hahaha
adios!


xoxo,
ddy.

1 comments:

Anna Boleyn said...

hyen dear.. jln2 sini. visit me back kay. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana