Gyla shoes!!!!

Thursday, October 14, 2010

oke. wtf! aku dah gyla dah ni. gyla kenapa? sebab dah gyla lah gyla. memang tak boleh tahan. arggghhhh. freak gyla aku ni!! tapi aku sure bile korang tengok pic-pic ni mesti korang pun boleh jadi gyla gak. aku gyla-gyla je. korang gyla masok masok Tanjung Rambutan or Tampoi la. hahaha..


oke. honestly, memang aku sangat gyla kan benda-benda ni. so, jangan tiroooo kegylaan aku ni. gyla selfish. hahaha.

*faint*































so, korang dah tawu kenapa aku jadi gyla kegylaan sekejap ni kan. memang patot pun aku gyla-gylaan ni kan. heeeeehehe.

dah la. korang takkan paham perasaan aku ni.





xoxo,
ddy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana